Lugn söndag. Har städat ur lite skåp, annars inget förutom lite mat. Till lunch blev det Majskolvar och Potatis- och Purjolökssoppa.
Koka kolvarna i saltat vatten 10-15 minuter. Servera med smör och vitpeppar. Soppan: purjolök i bitar, gul lök i bitar, potatis i bitar fräses i smör. Häll på lite vitt vin, grönsaksbuljongtärning, hönsbuljongtärning, vatten och kelda. Koka. Salta och peppra. Mixa.
Till middag åt vi Kycklingwraps.
Skär kycklingfilé i strimlor och marinera i soya, vitlök, olja, sesamfrön, salt och peppar. Stek. Servera i tortillabröd med grönsaker och dressing. Isberg, paprika, gurka, tomat, rödlök. Dressingen: mixa rödlök och paprika blanda med creme fraiche, salt och peppar.
Shit, majskolvar var typ hundra år sen jag åt...
SvaraRaderaJo det händer ju inte varje dag att man gör det. Men det är säsong för det nu.
SvaraRadera