På förmiddagen besökte jag mitt favoritkonditori. Gunnarsons! http://www.gunnarsons.se/ Där åt jag en Kaspadergiffel med mandelmassa och drack en Latte. Därefter tog jag en promenad hem. Sista härliga dagarna med sol innan det värsta höstrusket börjar.
Jag åt Havregrynsgröt till lunch. På eftermiddagen lekte vi hela familjen i parken, men andra dagisbarn och föräldrar.
Till kvällsmat gjorde jag Tomatrisotto med Fetaost och Ruccola.
Denna gång gjorde jag så här: Hacka och fräs 3 scharlottenlökar i smör tillsammans med 3 dl avorioris, ha i ca 1/2 dl vitt vin, 2 hönsbuljongärningar, 5 dl krossade tomater, 3 dl vatten, 1 pressad vitlök, s&p. Det kokar lätt fast, så koka på svag värme och spä med mer vatten om det behövs. Ha sist i 1,5 dl riven parmesanost och 3 st hackade kvisttomater. Servera med fetaost, ruccola, svartpeppar och flingsalt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar