Nu önskar jag mig mest av allt är en sval lägenhet. Dessutom hoppas jag att resten av sommaren blir sval, runt 17 grader, mulet, men uppehåll. Så kan ni andra som älskar strandliv, bikini och sol tycka vad ni vill.
Ugnen har varit på idag under lunchen det är över 27 grader inne. På 200 grader i ca 30 minuter körde vi Rödbetor, Blomkål, Zuccini och Morötter i ugenen. Till det hade vi Chevresås: mosad chevreost, matlagningsyoghurt, honung, salt och peppar. Sommargott och fräscht.
Under eftermiddagen kom familjen S/N på fikade och kollade in magen. De hade köpt bullar och kakor och vi hade en gammal sockerkaka som fick ny piff med grädde och jordgubbar.
Till middag lagade vi FiskPiccata med Tomatsås, Ris och Ärtor. Tina rödspättafiléer och vänd i först mjöl och sedan ägg blandat med riven parmesanost. Stek i panna. Såsen: fräs gul lök i olivolja, häll på vitt vin, pressa i en vitlök, häll över krossade tomater. Krydda med tomatpuré, salt och peppar. Koka ihop.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar