Efter frukost stekte jag bacon i ugnen i 200 grader ca 10 minuter. För till lunch gjorde jag en rätt som vi gjorde hemma när jag var barn. Fräsch och god. Bacon- och Melonsallad med Senapsvinegrette.
Isberg, gräslök, purjolök, honungsmelon och bacon(stekt, kall), hackas och blandas. Gurka och tomat om man vill ha. Vinegretten, den är viktig det är en stor del av salladen. Alla smaker tillsammans är en perfekt kombination. Vispa ihop vitvinsvinäger och senap, krydda med salt, peppar och salladskrydda. Vispa i olja. Till detta hembakat bröd och Kvibille Prästost
På eftermiddagen gick vi och bada med Lilleman, vi blev inte så långvariga, då det var ganska kallt och började dugregna. Vi hann fika bullar i alla fall, det var gott i dag också.
Till kvällsmat åt vi Hamburgare med Bröd. Salta och peppra nötfärs, platta ihop och stek. Servera med bröd, isberg, hamburgedressing, saltgurka, tomat, rödlök, senap, ketchup.
Har inköpt melon och bacon, verkar vara ett bra recept ska prova !
SvaraRaderasvärmor
Vad kul, berätta vad ni tyckte sen.
SvaraRadera