Vi åt en tidig lunch. Kassler med Grönsaker Ris och Aijvarsås.
Såsen: blanda aijvar med matlagningsyoghurt, salt och peppar. Fräs zuccini, paprika, gul- och rödlök i olivolja, salta och peppara. Koka ris och stek kassler.
Efter lunchen åkte vi iväg till SÖS och skrev in oss. Tog prover och samtalade med narkosläkare, gynekolog och barnmorska. Allt känns bra.
Sen for vi hem och lagade middag. Pasta- och Tonfiskgratäng. Pastan, gnocci hade jag kokat på förmiddagen, låt tonfisk, tomater på burk rinna av. Tina broccoli och skär i bitar. Blanda alltsammans med grönsaksfräset från middagen. Häll i en smord gratängform. Blanda creme fraiche med cremecheese örter/vitlök, basilika, salt och peppar. Häll detta i gratängen. Kör på 225 grader i ca 15 minuter. Servera med cocktailtomater.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar