Tina kycklingen och bre över yoghurtblandningen gjord på Turkisk yoghurt, tandorikrydda, salt och peppar. Kör på 200 gader ca 20 minuter.
Koka bulgur med olivolja och grönsaksbuljongtärning.
Raijta: riv gurka och strö över salt, så den vattnas ur. Blanda turkisk yoghurt, honung, gurkan och mynta, salt och peppar.
I salladen hade jag isberg, ruccola, spenat, gurka, majs och körsbärstomater.
Salladsdresssing: balsamvinäger och olivolja, salt, peppar och salladskrydda.
Till efterrätt gjorde jag en Frozen Cheesecake. Recept alá svärmor, enkel, användbar och god.
3ägg
2dl vispgrädde
125g philadelpiaost
1/2dl socker
1 tsk vaniljsocker.
Dela äggen och vispa vitorna till hårt skum. Vispa grädden. Blanda socker och philadelpia, rör i en äggula i taget. Blanda i grädden och blanda sist i äggvitorna. Ställ i frysen minst 4 timmar och ta fram 30 minuter innan servering. Dekorera med krossade degistivekex och frukt. Idag jordgubbar och kiwi.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar